Тимошенко впевнена, що саме проти цих правил гри боровся Ющенко в 2004 році

Середа, 3 лютого 2010, 20:44
 

Прем'єр Юлія Тимошенко чекає, що світова спільнота відреагує на підтримання закону про вибори президента.

Про це вона заявила в ефірі 1+1, розповідаючи про свою зустріч з послами та керівником місії спостерігачів ОБСЄ.

"Я зараз буквально після прийняття закону зустрілась екстрено з  керівником місії ОБСЄ  в Україні і з послами великої сімки, яких ми змогли в цей неранній час знайти екстрено", - розповіла вона.

"Безумовно я їм розповіла всі нюанси про зміни до закону про вибори і сказала, що якщо  цей закон стане реальністю, виборів президента в країні не буде, а це буде фальсифікація такого масштабу, якої в країні не було навіть в 2004 році", - сказала вона.

"Я чекаю, що світова спільнота, яка може, не втручаюсь в процес, давати оцінки, давати висновки,  свою позицію, що все ж таки світова спільнота на це відреагує", - зазначила Тимошенко.

Вона додала, що в середу було ухвалено саме той закон, "проти якого боровся Ющенко, коли був кандидатом в президенти, і заради чого проводився третій тур".

Тимошенко також заявила, що процес фальсифікації вже розпочався.

"Сьогодні вже почали викидати наших представників з окружних комісій виборчих. Вже чотири комісії по суті через ЦВК, яка має більшість Партії регіонів, вже позбавили паритетності  чотири окружних комісії, тобто по-суті вже почався процес масштабної фальсифікації", - наголосила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування