Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко ще не знає, під що збирати Майдан

Четвер, 4 лютого 2010, 10:57

Юлія Тимошенко інформуватиме виборців в режимі он лайн про порушення на виборах.

Про це вона заявила на брифінгу в клубі Кабміну.

"Я буду кожен день, а скоріше, декілька разів на день інформувати суспільство про те, як розгортається процес виборів, де іде загроза, на яких дільничних і окружних комісіях розгортається фальсифікація. Країна в режимі он-лайн буде знати всі повідомлення", - запевнила вона.

"І я буду боротися за кожен чесний голос в нашій державі, і буду боротися за те, щоб за будь-яких умов вибори були проведені максимально чесно. Якщо це буде зруйновано остаточно, я буду звертатися до народу просто повстати проти таких технологій, які не дають їй можливість чесного волевиявлення", - наголосила Тимошенко.

На запитання, яка мета стоятиме перед народом - вимагати скасування закону, проведення повторного голосування, Тимошенко сказала, що "це стане зрозуміло, коли почнеться процес голосування".

"Але я все ж таки покладаюся на те, що президент цей закон все ж таки не підпише, тому що тоді буде перекреслено все, що і він виборював у 2004 році. Тому я вірю, що цей закон підписано не буде", - сказала прем'єр.  

На питання, як вона оцінює вплив інших держав, зокрема Росії і США, на вибори, Тимошенко запевнила, що жодного впливу немає.

"Впливають виключно українські політики. З одного боку, одні політики захищають демократію, а другі її просто кладуть під каток. А інші держави поводять себе абсолютно коректно" , - сказала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування