Соратник Литвина вже відкрито агітує за Януковича

Четвер, 4 лютого 2010, 12:21

Член Блоку Литвина Сергій Гриневецький закликає прихильників Народної партії в Одеській області підтримати в другому турі виборів Віктора Януковича.

Про це в інтерв'ю УНІАН заявив сам Гриневецький, відзначивши, що це є рішенням обласної партійної організації, повідомляє Обком.

На питання, чому він висловив підтримку саме Януковичу, Гриневецький відповів:

"Тому що більшість моїх соратників і друзів в Одеській області - це люди,

потерпілі від політичних переслідувань і репресій помаранчевої влади".

У той же час на репліку, що його політична сила ввійшла в коаліцію з політичною силою іншого кандидата на президентську посаду - Юлії Тимошенко, Гриневецький відзначив: "Нас попросили підтримати антипрезидентську коаліцію, і на це була наша згода...".

На другий день після створення коаліції Тимошенко перейшла в опозицію до президента і я це розділяв. Тому що той курс, що вів президент, він привів до розвалу "політичної системи державного ладу, до правового нігілізму, корупції".

Разом з тим Гриневецький підкреслив, що підтримка Януковича - рішення обласної організації, а не рішення Народної партії в цілому.

На питання, як відреагувало керівництво Народної партії на це рішення, Гриневецький відповів: "Нормально".

Як відомо, Гриневецький був другим номером у списку Блоку Литвина на парламентських виборах, і саме його кандидатуру як потенційного прем'єр-міністра називав лідер Народної партії Володимир Литвин у випадку своєї перемоги на президентських виборах 2010 року.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування