У Януковича кажуть про ще один спосіб Тимошенко зірвати вибори

Четвер, 4 лютого 2010, 16:27
 

БЮТ планує організувати вкидання додаткових бюлетенів на виборчих дільницях.

Про це заявив на брифінгу у четвер регіонал Микола Азаров.

"Стоїть перед нами складне завдання, щоб не допустити вкидання зайвих бюлетенів. Технологічно завдання дуже складне", - сказав він.

"Вони (БЮТ) ставлять завдання перед своїми так званими штабами, щоб на наших дільницях, наприклад, 2500 бюлетенів видано, а в урнах опинилося 2510. якось 10 бюлетенів вкинути і поставити під сумнів результати виборів", - додав Азаров.

"Нам важливо, щоб Тимошенко втратила можливість зірвати вибори. Вона зараз робить усе, щоб вибори зірвати і поставити під сумнів", - зазначив він.

За словами Азарова, Партія регіонів звернулася до міжнародних спостерігачів з проханням забезпечити своєю присутністю та наглядом усі дільниці, куди "БЮТ не пришле своїх членів виборчкомів, тобто ті дільниці, де буде діяти поправка до закону".

"Ми дали вказівку всім своїм штабам працювати з членами виборчкомів від БЮТ, залучати їх, переконувати їх прийти на вибори", - сказав він.

Азаров також нагадав про роз'яснення Генпрокуратури про те, що неявка члена виборчкому без поважної причини тягне за собою карну відповідальність.

Крім того, він переконаний, що зміни до закону про вибори президента будуть оприлюднені у п'ятницю.

У свою чергу регіоналка Ганна Герман наголосила, що Тимошенко підштовхнула президента Віктора Ющенка до підписання цього закону своєю заявою про те, що якщо він його підпише, він підпише "вирок демократії".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування