Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди Януковича домовляються з уламками НУ-НС

Четвер, 4 лютого 2010, 20:36
Партія регіонів веде переговори з депутатами від НУ-НС щодо створення нової коаліції.

Про це заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович в ефірі каналу 1+1.

"Це питання зріє вже давно. Мова зараз може не йти про всю "Нашу Україну". Мова буде йти про більшу частину "Нашої України", і ті фракції, які є у парламенті - це блок Литвина, мабуть, фракція комуністів і Партія регіонів. Цього буде достатньо", - зазначив він.

На питання, чи має лідер регіоналів на увазі президентську частину НУ-НС, Янукович відповів: "Я не ділю їх на частини, яка до кого належить. Мені здається, що це вже досить самостійні політики, які визначаться без вождів".

"Я не знаю, скільки зараз депутатів підтримують президента. Мені це невідомо. Мені відомо, що є декілька груп, які складають більшу частину "Нашої України". З цими групами наші депутати ведуть переговори, і, скоріш за все, домовляться", - наголосив він.

Крім того, відповідаючи на питання, чи будуть регіонали у випадку перемоги Януковича на виборах змінювати уряд, він сказав: "Ми будемо обов'язково міняти".

Як відомо, лідер партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко заявив, що його політична сила, яка має депутатську групу в складі НУ-НС, не має наміру бути в будь-якій коаліції, якщо вибори президента виграє Янукович.

Українська правда  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування