БЮТ скаржиться, що в Януковича купують сільських голів

П'ятниця, 5 лютого 2010, 10:12

БЮТ заявляє, що на Харківщині Партія регіонів за належну підтримку виборцями Віктора Януковича виплачуватиме сільським головам винагороду.

Про це заявив на прес-конференції народний депутат від БЮТ Валерій Камчатний, повідомляє УНІАН.

За його словами, БЮТ має інформацію, що прихильники Януковича забезпечуватимуть підвіз виборців до дільниць.

"У нас є інформація, що по деяким населеним пунктам вже заходили в кожну хату, домовилися похвилинно, в якій час за ними заїхати, простимулювати їх - аванс ці люди вже отримали", - сказав він.

При цьому, за словами Камчатного, за "кожні 100 виборців, які проголосують за Януковича, сільський, селищний голова отримає премію від Партії регіонів в розмірі 3 тис. грн.".

У свою чергу, народний депутат від БЮТ Олексій Логвиненко зауважив, що зазвичай основні фальсифікації відбуваються під час підрахунку голосів. За його словами, судячи з останніх подій, Партія регіонів намагатиметься вдатися до цього.

Логвиненко вважає, що основні фальсифікації будуть здійснюватися "регіоналами" під час підготовки до голосування та при підрахунку голосів.

"Такі фальсифікації можуть бути дуже масштабними, але БЮТ не допустить грубих порушень та шукатиме шляхи протидії", - сказав народний депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування