У Януковича і Тимошенко бояться бійки на концерті

П'ятниця, 5 лютого 2010, 13:16

У Партії регіонів  та БЮТ попереджають про провокації під час концертів їхніх лідерів у п'ятницю ввечері.

"Ми не виключаємо, що будуть провокації. Ми запрошуємо на свій захід прихильників. У них будуть квитки. Ми не пустимо їх на мітинг Тимошенко і просимо, щоб прихильники БЮТ теж до нас не приходили, щоб уникнути сутичок", - заявив "Українській правді" керівник прес-служби Київської організації Партії регіонів Костянтин Трифоненко.  

В Партії регіонів також стверджують, що мітинг Тимошенко від імені Кабміну запрошено представників усіх церков, хоча це буде політичний захід.

Тим часом у БЮТ вважають, що провокацію готують саме регіонами.

"Сьогодні ввечері під час проведення завершальної акції кандидата у Президенти Юлії Тимошенко "Молитва за Україну" на Софійській площі, Партія регіонів готує  штучну бійку" - повідомив нардеп Анатолій Семинога.

За його словами, на площі біля Михайлівського Золотоверхого собору, де розташовані намети ПР, запланована бійка між «псевдобютівцями та регіоналами.

Семинога повідомив, що представники дислокованого на Михайлівській площі табору регіоналів, використовуючи символіку Блоку Юлії Тимошенко, збираються вчинити потасовку   з метою дискредитації політичної сили та кандидата у президенти, лідера Блоку  Юлії Тимошенко.

Як відомо, у п'ятницю пройде концерт за участю Віктора Януковича на Михайлівській площі і "молитва за Україну" за участю Юлії Тимошенко на Софійському майдані.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News