Тимошенко сказала, кому за неї не голосувати

П'ятниця, 5 лютого 2010, 23:03
Першим кроком Юлії Тимошенко у випадку її обрання президентом стане зміна судової системи країни.

Про це вона заявила в ефірі програми "Кращий кандидат", яка транслювалася на трьох телеканалах - ICTV, Першому національному та 5 каналі.

"Перше, що я зроблю на посаді президента держави - це я на законодавчому рівні, для цього змін до Конституції не треба, я прийму закон, який суди зробить правосудними, суддів - підзвітними і відповідальними аж до звільнення з посади", - наголосила Тимошенко.

"Я створю умови, що кожна людина безкоштовно зможе звернутися до суду і захистити свої права в суді", - заявила кандидат у президенти.

За її словами, серед суддів є "справжні державні діячі", але є й ті, хто "виїжджає, заїжджає в суд на трамваї або на тролейбусі, а виїжджає на мерседесах останнього класу".

"Коли суддя заходить в свій кабінет в джинсах і сорочці, а виходить у костюмах від Бріоні і Зіллі, з годинниками по 120 тисяч доларів на кожній руці. Є судді, які літають чартерами і майже мають свої літаки", - наголосила Тимошенко.

"Я переконана, що кожного суддю можна поставити під контроль суспільства, коли кожна копійка яка заробляється і витрачається суддею, кожна дія, кожна дія буде під наглядом суспільства і невідворотна відповідальність", - сказала вона.

"Хочу сказати тим, хто зробив свою роботу судді бізнесом, найбільшим і найпотужнішим, щоб вони знали, що з моїм приходом цей бізнес не просто закінчиться, а закінчиться погано для таких людей і хай вони за мене не голосують", - підкреслила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування