Лозінського бачили на батьківщині - з бородою й на джипі

Субота, 6 лютого 2010, 14:31

Мешканці Голованівська в Кіровоградській області стверджують, що бачили там розшукуваного Віктора Лозінського тричі протягом останніх 2 місяців.

Як розповіли газеті "Сегодня", екс-депутат БЮТ, звинувачуваний у навмисному убивстві, нібито відростив бороду.

"Мій приятель із другом поверталися додому з Кіровограда після 2 години ночі. Біля озера на насипу його машина забуксувала й перегородила дорогу. А через 15 хвилин туди під'їхав чорний джип, за кермом якого сидів Віктор Лозинський, який відростив бороду", - розповів місцевий житель, який попросив не називати його імені.

"Йому (Лозінському) нічого не залишалося, як допомогти підштовхнути машину мого знайомого. Після чого він поїхав у своїх справах. Чи побував він у Михайла Ковальського, я не знаю", - додало джерело.

"Вдруге екс-депутат нібито навідався до одного з місцевих бізнесменів. А втретє його бачили вже в обласному центрі - на окраїні Кіровограда", - додав він.

Крім того, зазначає газета, у Голованівську ходять чутки про те, що весь цей час Лозінський переховується у містечку Первомайськ Миколаївської області.

Нібито він там живе у коханки. Але доказів цього факту немає.

Водночас у Генпрокуратурі назвали появу Лозінського на Кіровоградщині вигадкою.

"Якби він там з'явився хоча б один раз, ми б його вже затримали", - запевнило джерело видання.

Як відомо, Лозінський оголошений у розшук за обвинуваченням у навмисному убивстві громадянина Валерія Олійника під час полювання у своїх угіддях у Кіровоградській області.

Разом із ним у цій справі проходить екс-начальник райвідділу міліції Голованівського району Кіровоградської області Михайло Ковальський. Він узятий на підписку про невиїзд.

Також під слідством перебувають двоє колишніх співробітників Голованівської міліції й екс-прокурор області Євген Горбенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування