Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ - столичним Регіонам: "На злодієві і шапка горить"

Субота, 6 лютого 2010, 16:22

У БЮТ стверджують, що Партія регіонів шукає виправдання поразки Віктора Януковича на виборах, звинувачуючи їх у підготовці фальсифікацій у Києві.

Про це заявив депутат фракції БЮТ у Київській міськраді Сергій Мельник, повідомляє прес-служба фракції БЮТ у Київраді.

"Столична Партія регіонів шукає псевдопричини чергової поразки на виборах у Києві, заявляючи про нібито викриті факти підготовки до фальсифікацій під час другого туру виборів президента Блоком Юлії Тимошенко", - заявив він.

"Для характеристики заяв Партії регіонів про те, що БЮТ нібито готується до фальсифікацій під час виборів у м. Києві, є чудове прислів'я: "На злодієві і шапка горить", - сказав Мельник.

За його словами, до нього регулярно надходять скарги від членів виборчих комісій щодо дзвінків з пропозиціями "допомогти" Партії регіонів у другому турі виборів президента.

"І своїми звинуваченнями Партія регіонів намагається помститися керівникам тих виборчих дільниць від Блоку Юлії Тимошенко, які відмовилися з нею співпрацювати, залишаючись вірними закону та своїй громадянській позиції", - додав київський депутат БЮТ.

До того ж, за словами Мельника, такими формулюваннями як "фальсифікації під назвою "косинка" користуються виключно у Партії регіонів.

"Хочу нагадати, що члени виборчих комісій саме від цієї політичної сили під час першого туру вже видавали бюлетені для голосування підставним особам, яких не було у списку виборців", - наголосив бютівець.

"Це з'ясувалось, коли один з виборців, прийшовши голосувати, побачив чужий підпис навпроти свого прізвища у списку виборців", - зазначив Мельник.

У приклад він навів випадок, коли під час першого туру на виборчій дільниці №103 в Оболонському районі Києва член виборчої комісії від Партії регіонів видавала бюлетені для голосування стороннім особам, не включеним до списку виборців на цій дільниці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування