Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони": Люди Тимошенко в виборчкомах самі не хочуть замінюватись

Субота, 6 лютого 2010, 19:31
 

Партія регіонів спростовує заяву БЮТ про те, що її представники блокують включення людей Юлії Тимошенко до виборчих комісій у Донецькій області.

Заяви БЮТ викликають у Партії регіонів "щонайменше великий подив, оскільки всі комісії повністю, тобто стовідсотково, укомплектовані і сформовані ще до 1 лютого відповідно до закону".

"Усі комісії створені на паритетних засадах, і всі їхні члени працюють. Жодна особа не виявила бажання відмовитися від роботи в дільничних комісіях", - стверджують в "Регіонах".

"Намагання довірених осіб в окремих округах поміняти членів дільничних комісій є абсолютно немотивовані, оскільки самі члени комісії не бажають замінюватись", - заявляють в Партії регіонів.

"А окрім того, ці документи оформлюються без заяв тих людей, які мають замінити тих, хто сьогодні вже працює", - додається в заяві.

Партія регіонів зазначає, що "такі кроки по заміні осіб без згоди тих, хто вже працює у виборчій комісії, сьогодні вже не відповідають чинній редакції закону про вибори президента".

"У даному випадку ми маємо ніщо інше, як дезінформацію, яка повинна вплинути на настрої тих, хто спостерігає за перебігом виборчого процесу в Україні і спрямована виключно на формування підґрунтя для виправдань того, що ми побачимо вже завтра. А саме - нищівну поразку БЮТ по всій Україні в усіх округах", - заявляє Партія регіонів.

"Ті кроки, до яких зараз вдаються наші опоненти, є лише намаганням поставити під сумнів результат виборів, якій буде забезпечений волевиявленням громадян без жодних коригувань та спотворення", - додають в партії.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування