БЮТ і Регіони ловлять одне одного на провокаціях і "косинках" у Києві

Неділя, 7 лютого 2010, 11:21

У БЮТ заявляють, що в Києві почалися провокації на виборчих дільницях.

Про це київський штаб кандидата у президенти Юлії Тимошенко проінформували члени дільничних комісій, повідомляє прес-служба фракції БЮТ у Київраді.

За інформацією членів комісії Печерського районного штабу, о 9:45 у неділю двоє невстановлених осіб, прибувши на таксі, підійшли до дверей виборчої дільниці № 32 (вул. Івана Кудрі, 33) і "зв'язали металевим ланцюгом з навісним замком вхідні двері, після чого біля входу почепили прапор чорного кольору".

"На прапорі білими паперовими літерами було написано "Ю і Я - вороги народу", - сказано в повідомленні.

Даний факт задокументовано оперативною групою Печерського РУ ГУ МВС Києва, додається у ньому.

Також повідомляється, що на п'яти виборчих дільницях у Дарницькому, Дніпровському та Шевченківському районах Києва зафіксовано спроби винести з дільниць виборчі бюлетені.

А на дільниці у Шевченківському районі столиці було помічено, як виборець фотографував свій бюлетень на мобільний телефон, повідомляє київський БЮТ.

Раніше депутати київського БЮТ попереджали про можливі спроби фальсифікації результатів волевиявлення у Києві з боку столичної Партії Регіонів.

У свою чергу, остання заявляє, що спостерігачі від Віктора Януковича зафіксували факт здійснення фальсифікації за схемою "косинка" на ділянці №106 у Дніпровському районі Києва.

"Член комісії від Юлії Тимошенко видав бюлетень для голосування людині, що проживає в іншому районі і не мала права голосувати на цій ділянці", - повідомив глава публічної виборчої кампанії Януковича у Києві, нардеп Василь Горбаль.

"Цей факт підтверджує те, про що ми попереджали ще вчора (у суботу). Про те, що ЮліяТимошенко готує в Києві фальсифікації за схемою "косинка". У нас є інформація щодо всіх "маяків", що використовують члени комісій, задіяні в схемі. І наші спостерігачі ретельно стежать за цим", - заявив він.

За фактом інциденту скликана позачергова нарада окружної виборчої комісії з метою виключення цього члена комісії з ДВК. На даний момент він затриманий і доставлений у райвідділ міліції, повідомляє київська міськорганізація ПР.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...