У Донецьку і Житомирі виборці не можуть знайти себе в списках

Неділя, 7 лютого 2010, 14:30
Виборці, що проживають у гуртожитку Донецької облдержадміністрації в Донецьку за адресою проспект Звільнення Донбасу 16 а, повністю відсутні у виборчих списках.

Про це заявив прес-секретар Донецького обласного відділення Партії регіонів Ігор Чичасов, який проживає в цьому гуртожитку, повідомляє Інтерфакс-Україна.

А в Житомирі до виборчих списків не потрапили службовці 95-ї окремої аеромобільної бригади.  

За даними Житомирської обласної організації Партії регіонів, 46 військовослужбовців 95-й аеромобільної бригади не знайшли себе в списках виборців виборчої дільниці 108 63-го виборчого округу.

При цьому вони голосували на даній виборчій дільниці у 1 турі президентських виборів.

У Партії регіонів відзначили, що командир військової частини вчасно подав на виборчу дільницю списки особового складу для включення в список виборців для голосування в 2 турі.

Проте, відділ ведення державного реєстру виборців Богунського району Житомира, який, за даними ПР, очолює представник БЮТ, військовослужбовців у списки не включили.

Разом з тим в Івано-Франківську кількість виборців у другому турі президентських виборів збільшилася на 1300 чоловік.

За словами секретаря тервиборчкому № 84 Мирослава Федорина, це пояснюється тим, що були уточнені списки виборців, а також додалися ті, кому виповнилося 18 років.

За його даними, у списки для голосування в другому турі президентських виборів у територіальному виборчому окрузі № 84 внесені 182 тисячі 17 виборців.

Крім того, в Івано-Франківський міський суд, станом на 12.45 неділі звернулося 38 виборців з приводу уточнення списків виборців на другий тур президентських виборів.

Усі позови стосуються уточнення списку виборців, зокрема, невнесення в списки або неправильно записаних прізвищ, імен або по батькові.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування