БЮТ клянеться, що їх люди на Донбасі вийшли працювати

Неділя, 7 лютого 2010, 16:00
На Донбасі всі члени виборчих комісій від Юлії Тимошенко вийшли на роботу.

Про це заявив БЮТівець Андрій Шевченко, повідомляє прес-служба блоку.

"Всі 100% членів комісій зранку вийшли, приступили до роботи і зараз в ці години роблять все для того, щоб люди чесно проголосували, а їхні голоси чесно порахували", - сказав він.

Депутат зазначив, що всі представники БЮТ, які включені до складу комісій, працюють і не мають наміру залишати дільниці.

Шевченко наголосив, що "за таку рішучість на людей Тимошенко у комісіях здійснюють шалений тиск", йдеться у повідомленні.

"Погрози зводяться до того, що вони втратять роботу, чи у них будуть інші проблеми за місцем проживання. В першу чергу тиск спрямований на працівників бюджетної сфери  - лікарів, вчителів, по-друге, на шахтарів і на селян",  - сказав він.

"У нас була ситуація у Біловодському районі Луганська, коли членів комісії від БЮТ фізично не допускали на дільницю, довелося задіювати юристів, щоб вони туди все ж таки потрапили", - повідомив депутат.

"Якщо Герман, Азаров чи хтось інший говорить про відсутність наших людей на дільницях, можливо, це є сигналом, що вони збираються не допустити чи усунути представників БЮТ з дільниць. Я б порадив їм говорити про фальсифікації прямо", - підсумував Шевченко.

Крім того, депутат від НУ-НС Юрій Гримчак заявив, що на Луганщині з порушенням законодавства йде масове включення осіб до списків виборців, повідомляє Луганський обласний штаб Тимошенко.

"За його словами, схема фальсифікації працює так: на дільницю приходить людина, не включена до списку виборців, після чого член виборчої комісії від Віктора Януковича дзвонить за номером мобільного телефону", - йдеться у повідомленні.

"Після цього на дільниці з'являється факсимільний документ, підписаний органом реєстрації виборців, з дозволом включити цю особу до списків виборців", - повідомила прес-служба.

"Достовірність документа перевірити неможливо, як і перевірити, чи писав власноручно виборець заяву до уповноваженого для реєстрації органу. Від спостерігачів масово надходить інформація про реалізацію цієї схеми", - зазначив Гримчак.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News