Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" побачили злам серверу "Укртелекому"

Неділя, 7 лютого 2010, 17:16
У Харківській області зафіксовані випадки поквартирного обдзвонювання виборців, метою яких був саботаж виборів.

Про це на прес-конференції у Харкові заявили депутати Харківської облради від Партії регіонів Сергій Петренко та Вікторія Лукашова.

"О 16.02, за неперевіреними даними, з-за кордону відбулося втручання в сервер "Укртелекому", і на телефони виборців почали надходити дзвінки, у яких автовідповідач закликав поставити галочку навпроти Януковича і викреслити прізвище Тимошенко", - сказав Петренко.

За його словами, це зроблено для того, щоб, зіпсувавши бюлетені, відібрати голоси у Віктора Януковича, оскільки подібні дзвінки зафіксовані в Харківській, Запорізькій та Донецькій областях, де "за Януковича голосують у співвіднесенні п'ять до одного на користь Януковича".

Петренко підкреслив абсурдність звинувачень на адресу Партії регіонів у веденні такої діяльності.

"Тут ще висвітлювався телефон виборчого штабу Партії регіонів, тобто ми, роблячи таємно, заявляли відкрито про те, що ми причетні до цієї акції", - наголосив він.

За словами Лукашової, технічно встановлено, що з офісу Партії регіонів дзвінків не відбувалося, і цей факт задокументований.

Петренко також повідомив, що у Харківській області було зафіксовано 6702 дзвінка тривалістю 23 секунди кожний з інтервалом 3 секунди.

"Ми звернулися з відповідною заявою до Служби безпеки України. Є кримінальна відповідальність за такі діяння, стаття 361 Карного законодавства: незаконне втручання в роботу електронних систем", - наголосив депутат.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування