Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко: Про масові заходи говорити зарано

Неділя, 7 лютого 2010, 21:05
 

У БЮТ поки що не планують проводити масові акції протесту проти результатів виборів.

Про це в ефірі 5 каналу заявив БЮТівець Микола Томенко.

"Поки що про масові заходи зарано. Треба говорити про всі етапи підрахунку... Тоді будемо приймати рішення, як поводитися далі - чи то буде оскарження результатів на окремих дільницях, коли ми матимемо підстави про це говорити, чи це будуть якісь суспільні дії. Рішення ми приймемо пізніше", - сказав він.

"Ми працюємо у паралельному режимі, маємо достатньо багато інформації, і будемо приймати рішення по мірі її надходження", - додав він.

Водночас Томенко наголосив, що БЮТ не планує жодних деструктивних акцій.

"Ясно, що не йдеться про якісь жахи, про які говорили наші опоненти, - про якісь захоплення, вибухи та іншу дурню. Ситуацію ми будемо тримати під контролем, і в залежності від того, як складеться остаточний результат ЦВК, ми будемо діяти в той, чи інший спосіб", - сказав він.

Водночас регіонал Сергій Льовочкін під час прямого включення в ефір заявив, що у штабі Януковича теж поки не вирішили, чи будуть вони проводити масові заходи.

"Наші масові заходи мають за мету лише захистити результат нашого кандидата. Я переконаний, що у випадку, якщо ці заходи будуть, якщо вони знадобляться, у них братимуть участь громадяни з усіх областей. І я впевнений, що ми зможемо захистити нашу перемогу", - сказав він.

Льовочкін також додав, що "Янукович у чудовому настрої" і готується зробити заяву для преси.

Українська правда  

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...