"Регіони": Тимошенко в агонії і готує масштабну фальсифікацію

Понеділок, 8 лютого 2010, 01:17
Штаб Юлії Тимошенко готує масштабну фальсифікацію результатів виборів на заході України.

Про це заявила прес-служба Партії регіонів.

"Минуло вже шість годин після завершення голосування, але в Центральну виборчу комісію так і не передані дані про явку виборців з 17-ти виборчих округів", - наголошується у повідомленні.

"При тому, що кожна дільнична виборча комісія зобов'язана передати дані про явку на своїй дільниці о 20:00, така затримка з простою арифметичною дією у 17-ти окружних комісіях просто не піддається поясненню", - заявили регіонали.

"Також об'єктивно незрозуміло те, що всі округи, які не передали дані про явку, знаходяться в регіонах, які віддали перевагу Тимошенко", - зазначили у прес-службі.
 
Регіонали вважають, що "невмотивована затримка даних про явку є серйозним сигналом про підготовку махінацій зі списками виборців - з метою вкидання сфальсифікованих бюлетенів на користь Тимошенко".

"Спроби Тимошенко фальсифікувати результати виборів на заході України супроводжуються спробами не дати встановити справжні результати голосування на півдні і сході країни, а також по Україні в цілому", - йдеться у повідомленні.

"Члени виборчкомів від Тимошенко в регіонах, які левову частку голосів віддали Януковичу, отримали вказівку перешкоджати підрахунку голосів, підписанню протоколів та передачі їх у вищестоящі комісії", - заявила прес-служба.

У Партії регіонів підкреслили, що "БЮТівці поставили на конвеєр виробництво актів, скарг, претензій про неіснуючі порушення на дільницях і в округах, де Тимошенко зазнає нищівної поразки".

"Партія регіонів заявляє рішучий протест проти цинічних спроб команди Тимошенко спотворити волевиявлення громадян, "підігнати" реальні підсумки голосування під озвучені паном Турчиновим сміховинні результати", - йдеться у повідомленні.

"Агонія Тимошенко досягла критичної точки. Її істеричні заяви, зроблені відразу після оголошення даних екзит-полів, говорять про те, що у Тимошенко не вистачить сили духу, щоб визнати свою поразку", - заявила прес-служба.

Регіонали зазначають, що "в такому стані Тимошенко та її команда, які володіють необмеженим адмінресурсом, становлять пряму загрозу українській демократії".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування