Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нунсівець вимагає, щоб Ющенко пояснив, навіщо звільнив послів

Понеділок, 8 лютого 2010, 12:10
 

Член фракції НУНС Анатолій Гриценко вимагає перевірити причини звільнення президентом Віктором Ющенко кількох послів в іноземних державах.

Про це він заявив на погоджувальній раді в понеділок.

"Я хотів би знати, чи за підсумками другого туру ще будуть звільнення і чи не залишиться наша країна взагалі непредставленоюю, я просив би, щоб були сказані причини, чому були звільнені ці шість послів", - зазначив він.

Гриценко попросив спікера Верховної Ради Володимира Литвина офіційно звернутися з листом до президента щодо звільнення цих послів і планів щодо звільнення інших послів.

Разом із тим лідер комуністів Петро Симоненко висловив думку, що таким чином діючий президент намагається працевлаштувати на майбутнє деяких працівників свого секретаріату.

"Я вважаю, що мова йде про працевлаштування, і нам треба не допустити, щоб цим займалися", - додав він.

У свою чергу присутній на погоджувальній раді представник президента Ігор Попов сказав, що не може відповісти на питання депутатів, бо це не входить в межі його повноважень, але пообіцяв з'ясувати причини звільнення.

Як відомо,в п'ятницю Ющенко звільнив шістьох послів.

"Українська правда" встановила, що в країна трьох з них під час першого туру не було жодного голосу за діючого президента.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...