Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ЦВК сказали, коли будуть попередні результати

Понеділок, 8 лютого 2010, 13:55
Член ЦВК Михайло Охендовський прогнозує, що 100% електронних  протоколів будуть опрацьовані у вівторок.

Про це він сказав під час брифінгу.

"Як і під час першого туру голосування, коли комісії працювали більш злагоджено і організовано, процес тривав приблизно до 19:00 19 січня. Тому зараз, з урахуванням тої ситуації, яку ми бачимо, вівторок буде оптимістичним прогнозом, а, можливо, і середа, і четвер", - заявив Охендовський.

Цю думку член ЦВК пояснив тим, що тенденція щодо повільного введення результатів до системи вибори зберігається у Криму і Луганській області. Зокрема, за його словами, за останню годину із багатьох дільничних виборчкомів цих регіонів не надійшло жодних результатів.

"Ми бачимо, що процес введення інформації до системи "Вибори" в окремих округах гальмується штучно", - сказав Охендовський.

Водночас, він висловив сподівання, "що здоровий глузд переможе, і члени виборчкомів зрозуміють, що вони, у першу чергу, організатори виборів, а не зброя в руках того чи іншого кандидата, які повинні сліпо виконувати вказівки виборчих штабів".

"Я особисто можу зробити власне припущення, що тенденція до збільшення розриву між кандидатами буде зберігатися й надалі", - заявив член ЦВК.

Крім того, станом на 14:30 було повністю завершення введення електронних протоколів до системи "Вибори" з Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Чернівецької областей і міст Києва та Севастополя.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування