Тимошенко почула від Януковича миле серцю слово і запропонувала роботу

Понеділок, 1 березня 2010, 09:57

Прем'єр Юлія Тимошенко вимагає, щоб Національний антикорупційний комітет одним з перших розглянув питання про повернення Межигір’я.

Про це вона заявила, відкриваючи позачергове засідання уряду в понеділок.

"Я хочу поінформувати уряд про те, що Янукович підписав указ про утворення національного антикорупційного комітету, називається НАК – слово миле серцю", - сказала вона.

"Комітет буде очолювати сам Янукович", - додала прем'єр.

"Я хочу направити звернення до Януковича, щоб першим питанням в НАК розглянути, як позбавлялася країна шельфу Чорного моря. Ми у понеділок передамо всі документи туди, передамо повністю всі докази того, що це була велика корупція, яка базувалася на постанові тоді прем’єра Януковича", - заявила вона.

"Я також хотіла б звернутися до НАК, до пана Януковича, як його голови про те, щоб одним з перших питань було розглянуто питання РосУкрЕнерго, яке багато років знекровлювало нашу нафтогазову систему і, до речі, один з натхненників і представників РосУкрЕнерго, пан Льовочкін призначений керівником адміністрації президента Януковича", - додала Тимошенко.

"Останнє питання з першочергових, які потрібно розглядати самому Януковичу, як керівнику НАК – це повернення з його нечесної, корумпованої власності Межигір’я назад державі", - наголосила прем’єр.

Вона вважає, що це "був би перший, вагомий крок боротьби з корупцією саме на базі новоствореного Національного антикорупційного комітету".

"Я повірю, що Янукович буде поборотися з корупцією, якщо він почне з себе, з повернення Межигір’я, якщо він Межигір’я поверне державі, яке на корупційній основі забрав собі, тоді можливо є надія, що хтось з корупцією в державі буде боротися", - наголосила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування