Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича передрікають арешти серед міліціонерів

Понеділок, 1 березня 2010, 22:10

Регіонал Володимир Сівкович вважає, що екс-депутату від БЮТ Віктору Лозинському допомагали переховуватися працівники міліції.

Про це він заявив в ефірі Шустер Live, коментуючи затримання Лозінського у понеділок.

За словами депутата, є інформація про те, що "причетні до його схованок були працівники міліції".

"І ті ж самі працівники міліції, можливо, могли його вбити. Він міг так думати. Я думаю, що на своїх допитах він, скоріш за все, буде це говорити. Я думаю, що буде досить багато арештів, в тому числі, серед працівників міліції", - зазначив Сівкович.

За словами депутата, Лозінський "сам прийшов до дверей Генпрокуратури, просидів біля цих дверей кілька годин і після цього працівник СБУ підійшов, запитав в нього паспорт, взяв за руку і завів (до Генпрокуратури)".

Він також висловив припущення, що Лозінського змусили прийти до Генпрокуратури кілька обставин.

"СБУ, департамент по корупції, дійсно досить щільно працював по його структурам. Відібрали в нього досить багато власності", - зазначив Сівкович.

"Друга обставина – те, що змінилася влада. І не тому, що ми просто прийшли, а тому, що він очікує найближчим часом зміни Кабміну і МВС", - вважає він.

"Людина, яка півроку бігає, ховається, не дивлячись на те, що в нього досить немалі статки, багато грошей, вона без допомоги когось впливового не могла цього робити. Я думаю, що заставив його страх", - сказав регіонал.

"Страх перед тим, що ті, хто його ховали, зараз можуть зробити йому погано. Фактично, знищити", - наголосив Сівкович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування