Литвин має намір стратити коаліцію – НУ-НСівець

Понеділок, 1 березня 2010, 22:34

Жодна з фракцій коаліції поки що не демонструє офіційного бажання вийти зі складу коаліції.

Про це заявив заступник лідера фракції НУ-НС Роман Зварич, повідомляє УНІАН.

За його словами, під час засідання ради коаліції, яке відбулося у понеділок, жоден із представників трьох фракцій – НУ-НС, БЮТ і Блок Литвина - не підтримав вимогу спікера Володимира Литвина про надання 226 підписів депутатів на підтвердження існуючої коаліції.

"Я також не відчув серед присутніх великого бажання валити нашу коаліцію. Жодна із фракцій, жоден із представників трьох фракцій про це не говорили", - сказав він.

За словами Зварича, судячи з усього, Литвин все ж має намір оголосити про розпад коаліції.

"Але на засіданні пан Шаров (лідер фракції Блоку Литвина) натякнув, що це буде не обов’язково у вівторок", - зазначив депутат.

"Але ми можемо опинитися в ситуації, коли у вівторок почнеться відлік 30-денного терміну до можливого оголошення про позачергові парламентські вибори президентом", - сказав Зварич.

У свою чергу, заступник лідера фракції БЮТ Андрій Кожем’якін зазначив: "...Ми домовилися наступним чином, і це прем’єр підтвердила, що якщо вони покажуть 72 підписи під новою кандидатурою прем’єра, то наша фракція готова до переголосування".

У засіданні ради коаліції брали участь прем`єр Юлія Тимошенко, лідер фракції НУ-НС Микола Мартиненко, лідер фракції БЮТ Іван Кириленко, лідер фракції Блоку Литвина Ігор Шаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування