Янукович уже готовий освятити "тушки"?

Середа, 10 березня 2010, 15:54

Президент Віктор Янукович у середу готовий підписати закон про внесення змін у закон про регламент Верховної Ради.

 Про це повідомив журналістам лідер КПУ Петро Симоненеко по закінченні зустрічі президента з лідерами фракцій, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Відбулася плідна розмова з президентом, і визначилися в головному - у першу чергу це стосується того, що президент позитивно реагує на наші бажання сьогодні організувати роботу у Верховній Раді, щоб усі гілки влади забезпечили єдність", - заявив комуніст.

"І це підтверджується тим, що після нашої розмови він буде підписувати закон про зміни в регламент і звернеться в Конституційний суд, щоб ще раз одержати підтвердження по законності наших дій у парламенті", - сказав Симоненко.

Він також висловив припущення, що переговори про формування нової коаліції в парламенті будуть у середу завершені, зокрема, по підготовці проекту коаліційної угоди.

Симоненко також відзначив, що "Нашої України в коаліції не буде".

За його словами, саме комуністи запропонували створити "антикатастрофічну коаліцію".

Як повідомлялося, у вівторок, 9 березня, Верховна Рада внесла зміни в закон про регламент парламенту, що змінюють порядок формування коаліції. Відповідно до закону, у формуванні коаліції можуть брати участь як фракції парламенту, так і народні депутати.