Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ вже оголосив потенційних "зрадників" і анонсував "момент істини"

Вівторок, 2 березня 2010, 09:40

У БЮТ називають голосування за відставку уряду "моментом істини" для чинної коаліції.

"Існування чинної коаліції можливе за однієї умови – продовження політики європейського вектору розвитку, неможливості узурпації влади однієї політичної сили", - сказав з трибуни парламенту у вівторок БЮТівець Сергій Соболєв.

"Ми звертаємося до наших колег до коаліції. Сьогодні наступив момент істини. Існує чи не існує коаліція – ключова перевірка вотуму довіри уряду", - додав він.

Соболєв зазначив, що є декілька способів руйнації коаліції.

"Перший – це вихід однієї фракції з коаліції. Але ми сподіваємося, що наші колеги по коаліції – блок Литвина, фракція НУ-НС – не підуть на цей крок", - сказав він.

Другим способом руйнації коаліції Соболєв назвав питання відставки уряду.

"Розгляд цього питання у сесійній залі буде тим лакмусовим папірцем, який покаже, хто голосує за відставку уряду, хто голосує за розвал коаліції, хто голосує за новий курс і фактично руйнує всі демократичні цінності", - сказав він.

"Ми сподіваємося, що знову не буде відкладено це питання, бо ті розклади голосів, які сьогодні відбуваються через політичний підкуп і корупцію, через те, щоб ще набрати 2-3 голоси, фактично ведуть до зриву. Але ми сподіваємося, що завтра це голосування розставить всі крапки над "і". І ми побачимо, чи уряд далі буде працювати, чи завтра голосами зрадників ми покажемо всій країні, хто розвалив коаліцію і хто відправив уряд у відставку", - додав депутат.

Третім способом руйнації коаліції Соболєв вважає позачергові вибори до Верховної Ради.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування