Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ продовжує війну з суддею-мільйонером, який зірвав приватизацію ОПЗ

Вівторок, 2 березня 2010, 10:21

Депутати БЮТ виграли суд у голови Окружного адміністративного суду Києва Олега Бачуна, якого звинувачують у корупції.

Про це повідомляє прес-служба БЮТ.

Деснянський районний суд міста Києва в повному обсязі відмовив Бачуну у задоволенні позову проти народних депутатів Андрія Портнова, Володимира Пилипенка, Валерія Писаренка і Святослава Олійника, а також газети "Юридична практика".

Олег Бачун вимагав спростувати звинувачення на його адресу з боку народних депутатів у системних корупційних діях, витрачанні багатомільйонних сум на перельоти чартерними літаками та значне перевищення видатків судді над його доходами.

Як відомо, голова Вищого адміністративного суду України Пасенюк наприкінці грудня подав подання до Ради суддів адміністративних судів України на звільнення Олега Бачуна за системні корупційні дії.

Свого часу саме Бачун відмінив рішення президента Ющенка про дострокові вибори до парламенту.

Навесні того ж року суд під керівництвом того ж Олега Бачуна вдруге ухвалив принципово важливе рішення на користь уряду Юлії Тимошенко і дозволив приватизацію Одеського припортового заводу.

Але 18 вересня на забезпечення позову ВАТ "Дніпроазот" Окружний адміністративний суд Києва прийняв рішення, яке унеможливлювало проведення приватизації Одеського припортового заводу . Зрештою саме це рішення привело до того, що дев’ять з дванадцяти потенційних учасників конкурсу різко відмовились від участі у конкурсі.

 Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування