Справу Ющенка "пощупає хохол"

Середа, 3 березня 2010, 16:48

У прокуратурі не збираються змінювати склад слідчих груп, які розслідують справу про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе і справу про отруєння Віктора Ющенка.

Про це повідомив УНІАН заступник генерального прокурора України Віталій Щоткін.

Він підтвердив, що резонансні справи про отруєння Ющенка та про вбивство Гонгадзе передані в його управління для подальшого розслідування.

"В складі слідчих груп змін не буде. Оскільки я сам не читав ці справи і, як кажуть, хохол спочатку помацає, а потім висловлює свою точку зору. А що є дійсно рішення генерального (прокурора) передати мені ці справи – це дійсно так", - сказав Щоткін.

Відповідаючи на питання, з яких причин резонансні справи передані до Головного слідчого управління Генпрокуратури, Щоткін сказав: "Не знаю, накази начальства не обговорюються".

, 3 березня, газета "Сегодня" з посиланням на власні джерела написала, що генеральний прокурор України Олександр Медведько 1 березня прийняв рішення забрати найбільш резонансні справи в заступника генпрокурора Миколи Голомші, і передати в Головне слідче управління, яке курирує інший заступник генпрокурора — Щоткін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...