Ульянченко каже, що не обговорювала Ющенка з Януковичем

Четвер, 4 березня 2010, 21:29

Екс-глава секретаріату президента Віра Ульянченко не обговорювала з президентом Віктором Януковичем кандидатуру Віктора Ющенка на посаду прем’єра.

Про це вона заявила в ефірі 5 каналу.

"Зустрічі не було з президентом. Тим більше з цього приводу не було ніякої розмови. Але дійсно члени партії "Наша Україна" говорять про кандидатуру Ющенка, як можливого прем’єра", - сказала Ульянченко.

"Навряд чи ще знайдеться така особистість, якій би довіряли, під його слово могли би реструктуризувати, приводити інвестиції", - наголосила вона.

Як відомо, раніше газета "Дело" з посиланням на джерело в парламенті повідомляла, що Янукович відмовив Ульянченко в реалізації варіанту прем'єрства Ющенка.

Крім того, коментуючи ухвалення у першому читанні змін до регламенту, які дозволяють формувати коаліцію з окремих депутатів, Ульянченко заявила: "Не варто коаліцію робити і починати перші кроки з неконституційних кроків...Необхідно, щоб коаліція створювалася так, як це записано в Конституції".

"Дуже важливо, щоб ця коаліція була легітимною. Надзвичайно важливо для прем’єра бути легітимним", - підкреслила вона.

Водночас, за словами Ульянченко, ухвалення парламентом такого рішення "не означає припинення переговорів, але це означає неприйняття такого методу ведення переговорів, такого тиску, такого шантажу".

"Я упевнена, що це не означає перерву у проведенні переговорів, тому що і президент, і Партія регіонів розуміють, що їм потрібна стабільна коаліція", - заявила екс-глава секретаріату президента.

"Мають визначитися у переговорах як одна, так і інша сторона. Мають говорити вже перші особи, які дійсно приймають рішення", - вважає Ульянченко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування