Янукович наказав зайнятися повінню

Четвер, 4 березня 2010, 21:55

Президент Віктор Янукович підписав указ про невідкладні заходи щодо попередження повені і ліквідації її наслідків.

Відповідний документ оприлюднений на сайті глави держави.

Згідно з документом, Кабміну, Раді міністрів Криму, місцевим адміністраціям доручено невідкладно розробити та у триденний строк затвердити комплекс заходів щодо попередження повені і паводків у весняний період 2010 року та ліквідації їх наслідків.

Зокрема, мають бути визначені території, які можуть бути затоплені внаслідок весняних повені і паводків та забезпечений моніторинг стихійних і небезпечних природних процесів.

Також доручено провести необхідні роботи з укріплення дамб, розчистки дренажних систем, русел річок та інших об'єктів водовідведення та життєзабезпечення, залучивши робочі бригади з числа громадян, які зареєстровані в державній службі зайнятості, на добровільній основі.

Крім того, доручено забезпечити надання населенню через ЗМІ оперативної та достовірної інформації про виникнення надзвичайних ситуацій, пов'язаних з повінню і паводками, методи та способи захисту населення і території, вжиття заходів щодо забезпечення безпеки та про заходи з ліквідації.

Згідно з документом, Кабмін, місцеві держадміністрації мають здійснити в установленому порядку заходи щодо забезпечення фінансування робіт з попередження та ліквідації наслідків весняних повені і паводків.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування