Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко переплутала назву головного суду по виборам

П'ятниця, 5 березня 2010, 21:42

Прем’єр Юлія Тимошенко переконана, що президентські вибори були нечесними.

Про це вона заявила в ефірі Шустер Live.

"Коли ми отримали всі результати, коли отримали всю інформацію з усіх дільниць в Україні, я чітко і зрозуміло сказала, що вибори проходили, на жаль, в умовах, коли один з кандидатів грав крапленими картами", - сказала Тимошенко.

"Тому я пред’явила докази, я чітко розповіла, які було порушення, звернулася до Вищого адміністративного суду, і я й сьогодні вважаю, що вибори не були чесними", - наголосила вона.

"Докази Вищий арбітражний суд не розглянув, на жаль", - додала Тимошенко, переплутавши назву Вищого адміністративного суду.

За її словами, "влада, яка отримана через фальш, вона ніколи не буває довгою і не буває благополучною". "Тому я буду робити свою справу в опозиції, а Господь розсудить цю ситуацію", - зазначила Тимошенко.

Крім того, вона зазначила, що "порушувати кримінальні справи по всім фальшуванням, по всім негараздам під час виборів, може тільки Генпрокуратура".

"Дуже такий знак яскравий, що після інаугурації призначений прокурор Донецького області прокурором міста Києва. Значить нормально відпрацював", - підкреслила Тимошенко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування