Тимошенко хоче, щоб чоловіки виправдали надії

Понеділок, 8 березня 2010, 10:24

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко привітала жінок з 8 березня.

Про це повідомляє її офіційний сайт.

У вітанні зазначається, що 8 березня - це "той день, коли кохані чоловіки готують жінкам квіти і подарунки, коли їхня увага надихає, дає нові сили, які так необхідні берегиням, що на них лежить велика відповідальність за тепло та затишок в оселях".

"Нехай вас не покидає відчуття піднесення і закоханості. Нехай поруч із вами зажди будуть люблячі і уважні чоловіки. Нехай весняні квіти стануть символами безмежної краси, яка наповнюватиме ваше життя", - наголосила Тимошенко.

"Щоб кожен день жінка почувалася найкрасивішою, найкоханішою, найкращою в світі. Щоб кожен день в домі чи на роботі стояли квіти. Щоб кожен день приносив радість, щастя і надію", - йдеться у вітанні.

"Хай у цей святковий день усі чоловіки виправдають надії, які ми, жінки, на них покладаємо. Хай діти порадують нас зворушливими саморобними листівками. Нехай кохані хоча б на один день перетворяться на справжніх лицарів, готових на все заради жінки", - наголосила лідер БЮТ.

"І які б не спіткали нас труднощі, з якими б проблемами ми не зустрілися, я знаю, що українські жінки – найчарівніші та найсильніші в світі. І вони з честю та гідністю справляться з усіма негараздами", - сказала вона.

І повідомленні сайту Тимошенко також зазначається, що свято жінок відзначали ще у Стародавньому Римі: "Матрони отримували подарунки від чоловіків, рабині – вихідний день".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...