Резиденція Януковича потопає у фекаліях. Йому радять приїхати і скупатися

П'ятниця, 2 квітня 2010, 18:22

Адміністрація санаторію московської мерії у Криму захопила каналізацію селища Санаторне і топить в нечистотах резиденцію Віктора Януковича.

Про це повідомляє ТСН.

Санаторій мерії Москви "Меллас" знаходиться у селищі Санаторне на Південному березі Криму.

Як пише ТСН, адміністрація санаторію захопила селищну каналізацію і топить в нечистотах кримську резиденцію Януковича та елітний пансіонат Верховної Ради.

Восени адміністрація санаторію розпорядилася забити в загальний колектор заглушку, а біля заблокованого колодязя каналізації поставили охорону.

У результаті продукти життєдіяльності 500 жителів селища Санаторне течуть з переповнених колодязів прямо в море.

Пояснити свої дії журналістам директор санаторію Костянтин Карпухін відмовився і відіслав до мера Москви Юрія Лужкова.

"Я без листа, який ви повинні відправити до Москви, і який там повинні розглянути, не можу коментувати ситуацію. У мене є керівник", - заявив він.

"Фекальне питання вже стало причиною міжнародного скандалу, який винесли на міжурядові переговори в один ряд з питаннями базування Чорноморського флоту і ціною на газ. Через каналізацію в невеликому кримському селищі швидко заворушилися українські чиновники - поряд розташована кримська резиденція президента України і елітний санаторій Верховної ради", - пише ТСН.

"Каналізація від кількох п'ятиповерхових будинків просто тече в море, в район самого санаторію "Меллас", який не дає підключитися, в район санаторію "Південний", ну і пробачте мене в район державних дач", - розповів мер Ялти Сергій Брайко.

Місцеві жителі чекають приїзду Януковича у свою кримську резиденцію. "Вікторе Федоровичу, приїдете до себе на дачу і купатиметеся як ми, в лайні", - кажуть вони.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування