Кличко знайшов собі нову партію

Субота, 24 квітня 2010, 12:53

 Віталій Кличко очолив всеукраїнську партію "Український демократичний альянс за реформи".

Обрання Кличка лідером партії "УДАР" одноголосного підтримали делегати з'їзду, який відбувся у суботу у Києві. 

"Мета нашої команди - створити передумови для успіху країни. Ми прагнемо об'єднати успішних, освічених, активних людей та долучити їх до управління державою. Тільки після цього в країні розпочнуться реальні зміни. Адже старі політики довели - вони не здатні керувати державою", - сказав Кличко під час з'їзду, повідомляє його прес-служба.

Він додав, що створює "не просто партійну вертикаль, а мережу ефективних проектів, які працюватимуть і в найвіддаленішому селі, і у великому промисловому центрі".

"Я звик  досягати своєї мети. Переконаний, що так буде не лише в спорті, але й в політиці. Кияни вже змогли оцінити діяльність Блоку Кличка в Києві, де упродовж кількох років ми протистояли злочинним діям столичної влади. Сьогодні ж розпочинається новий етап - сильним та влучним "УДАРом" я готовий розбити стіну між суспільством та владою, що стримує розвиток України, стати точкою опори для оновлення країни", - заявив Кличко.

Як відомо, Кличко є лідером блоку свого імені у Київраді, водночас не має своєї партії. За інформацією "Української правди", УДАР - це колишня партія "Європейська столиця" Льва Парцхаладзе.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування