Табачник про всяк випадок виправдався перед Колесніковим

Субота, 3 квітня 2010, 01:43

Міністр освіти Дмитро Табачник заявив, що конструктивно спілкується з віце-прем'єром Борисом Колесніковим.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Київський телеграф".

"Я абсолютно нормально і конструктивно спілкуюся з усіма членами уряду, в тому числі і з віце-прем'єром Колесніковим", - зазначив він.

Як відомо, у 2008 році Колесніков назвав Табачника "дешевим клоуном", коментуючи його заяви на з'їзді в Сєвєродонецьку про те, що бізнесмени південного сходу України прагнуть домовлятися з Віктором Ющенком, оскільки гроші люблять тишу.

За словами Табачника, виступаючи з такою заявою, він "мав на увазі лише тих представників великих фінансово-промислових корпорацій, які у 2004 і 2005 роках з Партії регіонів побігли в служіння Ющенку заради участі у роздiлi бюджетного пирога і посад".

"Природно, я не мав на увазі тих бізнесменів південного сходу, які залишилися в лавах Партії регіонів і працювали на перемогу під час парламентських виборів 2006 року і президентської кампанії 2010", - підкреслив міністр.

Крім того, в ефірі телеканалу Інтер Табачник заявив: "Якщо в когось вирвалася, на мою думку, невдала фраза, або образлива, то ми будемо з'ясовувати це один на один. Ми порозумілися з Колесніковим, працюємо з ним".

"На мою думку, батьки не повинні дивитися порнофільми при малолітніх дітях, а члени урядової команди не повинні через пресу і телебачення з'ясовувати стосунки", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...