Янукович просить Господа, щоб всі були чесними

Неділя, 4 квітня 2010, 10:16
Президент Віктор Янукович привітав українців з Великоднем.

"Нехай Великий День Воскресіння додасть нам сили на непростому шляху до справедливості, злагоди, благополуччя усіх людей у нашій державі", - йдеться у вітанні глави держави, повідомляє прес-служба президента.

"Нехай Господь дає нам силу підняти нашу країну з руїн, щоб кожній людині і кожній родині стало легше жити. Помолімося разом, щоб Господь поміг нам бути гідними, бути чесними і бути відданими ідеалам правди і добра", - зазначив Янукович.

У свою чергу, прем'єр Микола Азаров у своєму вітанні з нагоди Великодня зазначив: "Нині наш народ, після важких випробувань, отримав надію на відродження країни, на покращення життя, на справедливість".

"Я переконаний, що Господь допоможе нам знайти віру і сили, щоб надія стала реальністю. Я певен, що ми всі разом, весь народ, почнемо творчу роботу і піднесемо нашу країну. Господь благословляє і любить тих, хто чесно працює", - йдеться у вітанні прем'єра.

"У взаємній повазі, у щоденній праці уряд буде докладати зусиль, щоб український народ відчув добрі зміни в країні", - наголосив Азаров, повідомляє прес-служба уряду.

Крім того, спікер Володимир Литвин у своєму Великодньому вітанні зазначив: "Новітні часи нашої історії означені спільними зусиллями Української держави і церкви, спрямованими на подолання важких наслідків недалекого минулого, на економічне й духовне піднесення, консолідацію суспільства".

"Нехай світлі Великодні дні нагадають нам, що тільки в єдності й любові ми здатні здолати всі випробування й труднощі", - наголосив він, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

Також Янукович, Азаров, Литвин, глава президентської адміністрації Сергій Льовочкін члени уряду та народні депутати взяли участь у святковому Великоднєму богослужінні у Києво-Печерській Лаврі.

На початку богослужіння, яке провів митрополит Київський і всієї України Володимир, Янукович взяв участь у Хресній ході навколо Свято-Успенського собору.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування