"Регіони" побачили, як Тимошенко "ліпить із себе жертву"

Середа, 7 квітня 2010, 20:56
Депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко заявила, що Юлія Тимошенко "намагається зліпити з себе жертву політичних репресій".

Вона вважає, що лідер БЮТ "штучно створює скандали, щоб підтримувати інтерес суспільства до своєї персони", повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Сьогодні пані Тимошенко перебуває не при справах. Вона перестала бути цікавою не тільки пресі, але і суспільству. У неї немає ніяких нових ініціатив, немає нових інформаційних повідомлень для суспільства", - сказала депутат.

"Вона звикла бути на виду і своїми провокаційними заявами намагається пробудити до себе інтерес. Саме цим обумовлені її висловлювання про нібито підкуп суддів Конституційного Суду", - вважає Бондаренко.

На її думку, "в цьому вона схожа на відомого персонажа - "Невловимого Джо". "Того самого анекдотичного персонажа, який нікому не потрібен і якого ніхто не намагається ловити", - зазначила регіоналка.

Бондаренко підкреслила, що говорити про політичні репресії і переслідування Тимошенко не варто.

"Після того як (вона) звернулася до Адмінсуду, намагаючись спростувати результати другого туру президентських виборів, вона показала не лише українському суспільству, а й світовому, що є не стільки політиком, як скандалісткою", - вважає депутат.

На думку Бондаренко, "суспільство чекають придумані скандали", якщо БЮТ "не захоче займатися плідною законотворчою роботою в парламенті".

"Тимошенко необхідно бути обережною зі своїми голослівними заявами про зроблені чи заплановані злочини", - зазначила вона.

Депутат уточнила, що Тимошенко, "як добропорядна громадянка повинна звертатися в правоохоронні органи з відповідною заявою, підтвердженою документально".

"Ми змусимо жити Тимошенко за законами демократичного, правового суспільства", - додала Бондаренко.

Як відомо, у середу лідера БЮТ викликали до Генпрокуратури, де її 1,5 години опитували щодо тиску на суддів КС.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування