Янукович наказав зібрати дітей на зустріч поїзда

Четвер, 8 квітня 2010, 19:28
Президент Віктор Янукович доручив віце-прем'єру Володимиру Семиноженку зібрати якнайбільше дітей на зустріч поїзда Перемоги в Києві.

Про це він заявив, підбиваючи підсумки засідання координаційної ради з питань святкування 65-ї річниці Перемоги.

Зокрема, Янукович зазначив, що поїзд виїде з білоруського міста Брест, потім попрямує до Мінська, після цього - до Києва.

"Коли він буде в Києві, Леонід Михайлович (Черновецький), разом з Кабміном, з адміністрацією президента нам потрібно буде організувати зустріч у Києві цього поїзда, святкову зустріч", - зазначив він.

"Залучити до цього установи освіти, Володимир Петрович (Семиноженко), щоб дітей було більше. Це абсолютно нормально і це необхідно зробити", - сказав президент.

За словами Януковича, потім потяг відправиться на територію Російської Федерації, і 8 травня буде в Москві.

"Я планую таким чином, і це питання також узгоджено з президентами Росії та Білорусі, що ми цей потяг зустрінемо на пероні. Обов'язково", - зазначив він.

"Тому нам необхідно передбачити, щоб, безумовно, все, що необхідно, належний нагляд був у кожному вагоні, я вже не кажу про порядок", - сказав Янукович.

"Потрібно врахувати, я хотів би до міністра охорони здоров'я звернутися, потрібно, щоб у нас обов'язково були лікарі в цьому поїзді...і дієтичне харчування...це також необхідно, тому що нам потрібно врахувати вік людей, які будуть їхати", - сказав він.

Ліга.net

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування