Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Правоохоронцям наказали допомогти "трусити" Черновецього

П'ятниця, 9 квітня 2010, 22:22
Правоохоронні органи допоможуть Держкомзему перевірити Київміськдержадміністрацію.

Відповідне доручення дав віце-прем'єр Володимир Сівкович Міністерству внутрішніх справ, Службі безпеки та Державній податковій адміністрації.

Діяльність КМДА перевірятимуть на виконання вимог нормативно-правових актів з питань земельних відносин.

"Раніше Держкомзем поінформував Кабмін про те, що київські чиновники активно блокують роботу комісії, що здійснює перевірку, і наразі робота її експертів практично паралізована", - йдеться у повідомленні.

"Задля розв'язання порушених проблем Сівкович зобов'язав правоохоронні органи вжити дієвих заходів та притягнути до відповідальності винних у невиконанні доручень уряду. Про проведену роботу правоохоронці повинні поінформувати уряд у триденний термін", - зазначила прес-служба.

Крім того, уряд своєю постановою поклав виконання обов'язків представника Кабміну у Київській міськраді та КМДА на радника прем'єра Миколу Білоблоцького.

Іншою постановою уряд визначив, що посада представника Кабміну у Київській міськраді та КМДА за умовами оплати праці, матеріально-побутового та іншого забезпечення прирівнюється до посади заступника міністра Кабінету міністрів.

Згідно з документом, ця посада введена "з метою забезпечення взаємодії з Київською міською радою, здійснення контролю за виконанням Київміськдержадміністрацією покладених на неї завдань".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування