Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семиноженко розповів про суперкорупцію і "тупий шабаш"

Субота, 1 травня 2010, 01:46
Віце-прем'єр Володимир Семиноженко заявив, що попередній уряд займався "відмиванням грошей" на виборчу кампанію.

Про це він сказав в ефірі Шустер Live.

"Я третій раз прийшов віце-прем'єром в той же самий кабінет. Я знав, що є суперкоррупція, але такої безсоромності, такої аморальності, такого мародерства на Україні...такого ще ніколи не було", - заявив віце-прем'єр.

"У п'ятницю в мене мінімум година пішла на те, щоб спілкуватися з Генпрокуротурой, що ви зробили по австрійському кредиту, щодо свинячого грипу, по соціальним фондам, де ви просто відмивали гроші на виборчу кампанію", - сказав Семиноженко, звертаючись до БЮТівця Олега Ляшка .

Крім того, коментуючи події в парламенті, які мали місце у вівторок, віце-прем'єр сказав: "Це підло було накрити прапором України, щоб не голосували люди. А в інших місцях залити клеєм, поламати".

"Я не міг очікувати, що на 20-й рік незалежності ми побачимо таке свавілля, шабаш абсолютно тупий, людей у яких немає нічого святого", - заявив він.

"Хто в кого кидав (димові шашки) - не важливо. Хто кому дав по морді...може, за справу дали по морді. Може, більше треба було дати по морді", - зазначив Семиноженко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...