Тимошенко побачила у Раді банду

Субота, 1 травня 2010, 17:04

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що блокування трибуни Верховної Ради під час ратифікації угоди про Чорноморський флот не було ефективним засобом.

Про це вона сказала на прес-конференції в Луцьку, повідомляє офіційний сайт Тимошенко.

"Блокування трибуни не призвело б ні до чого, тому що Литвин міг проголошувати свої злочинні пункти для голосування з будь-якого робочого місця. Тому ми діяли так, як було найбільш ефективно в тій ситуації", - сказала Тимошенко.

"Але справа в тому, що демократичні сили проводять в складі своїх депутатських фракцій не "вишибал", а нормальних цивілізованих людей, і іноді силове протистояння просто говорить про те, що у Верховній Раді є банда", - додала вона.

Тимошенко зазначила, що депутати фракцій БЮТ та НУНС захищали свої робочі місця, аби ними не скористалися для фальсифікації результатів голосування.

"Депутати патріотичних сили оточили свої місця, захистили свої гнізда для голосування для того, щоб туди не були вставлені додаткові картки і щоб ці гнізда не використали для фальсифікації голосування", - сказала вона.

"Демократична команда не вступала ні в які рукопашні бої за своєю ініціативою з депутатами Партії регіонів. Вони просто накрили свої робочі місця національним прапором, щоб показати, що національні інтереси не допускають такого голосування. Вони взялись за руки і оточили свої сектори", - додала Тимошенко.

При цьому вона наголосила, що "прорив, бійка... побиття - це почалось виключно з боку Партії регіонів, коли вони атакували робочі місця демократичної команди".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування