Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко знає, що Азаров друкуватиме "фантики"

Субота, 1 травня 2010, 18:45

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що нова влада буде використовувати механізм емісії грошей для підвищення соціальних виплат.

Про це вона заявила на прес-конференції в Луцьку, повідомляє сайт Тимошенко.

"Після прийняття бюджету вони запланували покрити Україну цілим шаром соціальних грошей, які сьогодні друкуються, які є емісійними, які не народжені реально працюючою економікою", - сказала Тимошенко.

"Вони хочуть прикрити свої ганебні дії по відношенню до України роздачею грошей. Так, як вони завжди купували вибори, як підкуповували людей сотнями і потім здобували таким нечесним шляхом владу", - додала вона.

Таким чином, на думку Тимошенко, влада хоче "закрити рот громадянам України, закинувши їх пенсійними грошима, грошима на заробітну плату, на соціальну підтримку".

"Але тут і є пастка, тому що ці гроші несправжні, вони, як фантики, надруковані для того, щоб тимчасово людям нібито в обмін за те, що вони у них беруть, а беруть вони у них Україну, вони беруть у людей незалежність", - сказала Тимошенко.

Вона вважає, що влада, таким чином, створює штучну соціальну стабільність.

"Вони хочуть, щоб всі мовчали, всі були смирні і спокійні, щоб всі сиділи на своїх місцях і казали: так, дійсно, в Україні все добре, Україна втрачає, але у нас підвищилася пенсія і заробітна плата, тому, можливо, треба і далі мовчати. Ось їхні плани", - заявила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування