Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У США зрозуміли, що Україні треба приділяти більше уваги, але ж Росія...

Неділя, 2 травня 2010, 22:13

В американському Конгресі вважають, що адміністрація США повинна приділяти більше уваги Україні та регіону загалом.

Принаймні, таку думку висловила співголова групи підтримки України в американському Конгресі Марсі Кептур в інтерв'ю "Голосу Америки".

"У зв'язку з Україною я розчарована нездатністю нашого уряду знайти шляхи співпраці з сільськогосподарськими виробниками в Україні та допомогти Україні посилити свій приватний сектор, щоб користь отримували пересічні люди, а не лише олігархи", - заявила вона.

"Я думаю, Сполучені Штати не мали достатньо конструктивного підходу щодо розвитку України, хоча ми справді пробували і дещо зробили", - сказала Кептур.

"Що ж до Росії, то у зв'язку з її багатими енергетичними резервами, я думаю, у Сполучених Штатів у певній мірі зв'язані руки через власну енергетичну залежність. Тому часом США не може діяти у найкращих інтересах України, Польщі чи інших країн регіону, які хочуть розвиватись як незалежні держави", - зазначила вона.

"Я сподіваюсь на кращі відносини з Росією, але не за рахунок України чи Польщі чи інших країн регіону. Тому я розумію відчуття українців і наш уряд повинен краще працювати, щоб показати свою підтримку", - заявила співголова групи підтримки України у Конгресі США.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...