Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко хоче перевиборів так, щоб позбавитись Януковича достроково

Середа, 5 травня 2010, 11:34
 

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко переконана, що у країні буде наведено лад тільки після дострокових парламентських виборів.

Про це в середу повідомляє прес-служба БЮТ.


"Нинішня коаліція, безумовно, голосує. Голосують бюджет без обговорення, без будь-яких дискусій, без будь-яких поправок, за три хвилини. Ратифікують угоди, які позбавляють Україну територій", - сказала вона.

"І коли ми говоримо про те, як завадити ратифікації, то зрозуміло, що можна завадити, тільки маючи іншу більшість в парламенті. А для цього треба провести парламентські вибори і привести більшість, яка більше не буде представляти жодної людини з тих політичних сил, які сьогодні зраджують нашу державу", - наголосила Тимошенко. 

При цьому вона наполягає на тому, що за підтримки суспільства опозиція зможе добитися дострокових виборів Верховної Ради.

"Парламентські вибори мають пройти якомога швидше, і ми всі як опозиційні сили мусимо звернутися до людей, переконати людей і привести до парламенту не 226, а 300 голосів, які нарешті нас позбавлять і Януковича достроково", - наголосила вона.

Вона пояснила, що 300 голосів "дають можливість переформатувати всю владу".

"І тому не треба чекати президентських виборів через п'ять років - треба парламентські вибори провести так, щоб 300 голосів депутатів в парламенті були здатні поміняти все", - переконана Тимошенко. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування