Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович розповів, як треба знімати парад

Середа, 5 травня 2010, 16:36
 

Президент Віктор Янукович доручив Держкомітету телебачення і радіомовлення забезпечити збалансований показ на ТБ святкових заходів у день Перемоги.

Про це він сказав під час засідання Координаційної ради з питань до підготовки відзначення 65-ї річниці Перемоги.

Янукович зауважив, що ознайомився зі сценаріями проведення парадів у різних містах України, і його стурбувало те, що планується забезпечувати трансляцію парадів у тих чи інших містах фрагментарно.

Він зауважив, що потрібно у першу чергу показати головний парад у Києві. "Ми повинні врахувати те, щоб у нас не було політичних проблем", - сказав президент, наголосивши, що сьогодні деякі сили намагаються надати політичного забарвлення цим питанням.

"Заяви, які вже сьогодні лунають про якусь зраду національних інтересів... Я кажу так: ми ніколи не зрадимо наших ветеранів, їх пам'яті... Вони граються, а ми повинні зробити свою справу так, як потрібно", - сказав Янукович.

Голова Держтелерадіо Юрій Плаксюк запевнив президента, що спочатку на Першому національному відбуватиметься пряма трансляція параду в Києві, потім по 45 хвилин покажуть паради із Севастополя, Керчі та інших міст України, і лише після цього покажуть парад з Москви та Мінська.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування