Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Миколаєві ще досліджуватимуть, хто перекинув український корабель

Четвер, 6 травня 2010, 10:14
 

Державне підприємство "Дельта лоцман" спростовує заяву про те, що мовляв , український буксир в Миколаєві був перекинутий через дії лоцмана цього буксира.

Про це йдеться в заяві підприємства.

"Дельта-лоцман» категорично опротестовує відповідну заяву нібито капітана Миколаївського морського торгового порту Сергія Рябчикова, яка фігурує у зазначеному матеріалі, (до речі, капітаном Миколаївського МТП є Павло Рябчиков)", - йдеться в повідомленні.

"Причина та винуватці цього інциденту будуть визначені виключно за результатами роботи та висновками спеціально створеної комісії з розслідування відповідної аварійної морської події", - наголошується в заяві.

Також в документі зазначається, що коментарі та заяви з цього приводу, без урахування висновків комісії, будуть вважатися передчасними, некоректними та безпідставними.

Як відомо, у вівторок під час заходу до Миколаєва великий десантний корабель ЧФ РФ "Ямал" перекинув український буксир "Бузький".

Агенція уніан повідомила, що капітан  Миколаївського морського торгового порту Сергій Рябчиков заявляв про те, що в аварії винен лоцман державного підприємства "Дельта-лоцман".  

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування