Партія Ющенка теж буде рятувати Україну разом з "совістю нації" та Тимошенко

П'ятниця, 7 травня 2010, 15:08

 Представники "Нашої України" візьмуть участь в засіданні оргкомітету Народного Комітету Порятунку України.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Наша Україна" позитивно оцінює той факт, що ініціаторами створення Народного комітету порятунку України стали не стільки політики, скільки представники української інтелігенції, відомі громадські діячі, совість української нації", - сказано у повідомленні.

На думку представників партії, "авторитет і досвід цих людей має бути запорукою того, що діяльність Комітету не стане ареною для суперечок за лідерство і реалізації нездорових амбіцій окремих політиків".

"Основним у його діяльності має стати об'єднання справжніх громадян і патріотів України навколо демократичних цінностей та ідей - територіальної цілісності й суверенітету України; збереження її євроатлантичного вибору та демократичних завоювань останніх п'яти років", - йдеться у заяві.

"Наша Україна" також висловила "безумовну готовність" до своєї участі в роботі громадських об'єднань, "метою яких є зупинити антидержавні рішення, які руйнують державний суверенітет та посягають на державну незалежність України".

Як відомо, на засіданні ініціаторів створення Народного комітету порятунку у середу у Києві була присутні, зокрема, лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

На цьому засіданні під головуванням українського письменника Дмитра Павличка, його учасники створили оргкомітет по формуванню Народного комітету порятунку України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування