Тимошенко хоче розбудити 100 тисяч

П'ятниця, 7 травня 2010, 18:59
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає своїм завданням "розбудити людей".

Про це вона заявила на прес-конференції у Вінниці.

"Я хочу цими поїздками, як зараз в Вінниці, хочу просто будити Україну, щоб вона не спала, щоб вона відчувала цю небезпеку", - сказала Тимошенко.

"Я думаю, що всі ми сьогодні мусимо вийти з гаслом "Я не торгую Україною", тому що Україною не можна торгувати так, як не можна торгувати найдорожчим", - зазначила лідер БЮТ.

"Логіка моїх дій така: в першу чергу нам потрібно зібрати ту команду громадян України, які готові цьому сказати "ні", - сказала вона.

"Якщо на площі біля адміністрації президента, Верховної Ради стоятиме десять тисяч людей, то влада бере кийки в руки, б'є цих людей, принижує, кидає у в'язницю, розганяє ці площі і відчуває себе господарями на землі, яку ця ж влада і знищила", - зазначила Тимошенко.

"А якщо на площі стоїть сто тисяч людей, то тоді влада міняється на очах", - переконана лідер БЮТ, повідомляє її офіційний сайт.

На думку Тимошенко, в цьому випадку влада буде дослухатися до думки громадянського суспільства.

"І тому сьогодні наше завдання - розбудити людей, щоб вони розуміли, що вони втрачають для себе особисто, для кожного члена родини, для кожної дитини, що вони втрачають на майбутнє", - зазначила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування