Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв прийняв Януковича в "клуб"

Субота, 8 травня 2010, 19:09

Президент РФ Дмитро Медведєв заявив, що майданчик СНД підходить для обговорення економічних проблем країн Співдружності.

"У нас є свої пріоритети. Пріоритетом цього року є наукова співпраця, спільна діяльність у сфері високих технологій. У нас усіх стоїть нагальне питання модернізації наших економік", - заявив Медведєв, відкриваючи неформальний саміт глав держав СНД у суботу в Москві.

Він підкреслив, що проведення зустрічі перед святом Перемоги є символічним, і подякував учасникам саміту за те, що вони приїхали до Москви разом відзначити 65-річчя Перемоги.

Говорячи про економічну ситуацію країн Співдружності, Медведєв зауважив, що, на жаль, економіки країн "поки ще не повною мірою оправилися від економічної кризи".

"Треба уважно спостерігати за тим, що відбувається у світі, інформація дуже різна. Досі є усякого роду тенденції, що змушують нас стежити напружено за економічною ситуацією, у тому числі ситуацією на фінансових ринках", - сказав президент РФ.

У зв'язку з цим, відзначив Медведєв, "площадка СНД абсолютно підходить".

"Наші міністри фінансів регулярно зустрічаються й обговорюють ці питання", - додав президент.

На завершення свого виступу Медведєв привітав нового учасника Ради - президента України Віктор Януковича.

"Ми готові до найтіснішої взаємодії з Україною в справі всебічного зміцнення потенціалу СНД", - сказав Медведєв, додавши: "Віктор Федорович, ласкаво просимо".

У свою чергу Янукович подякував Медведєву, а також іншим главам держав СНД за поздоровлення після обрання його президентом України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...