Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди Портнова не перезаписались у фракцію Тимошенко

Вівторок, 1 червня 2010, 22:22
В БЮТ заявляють, що дали можливість депутатам своєї фракції самим визначитись, чи є вони в опозиції.

Про це заявив депутат від БЮТ Сергій Власенко в ефірі 5 каналу.

"Ми деколи бачимо на табло, що така-то кількість депутатів від БЮТ проголосувала за такий-то провладний законопроект, який ми вважаємо некоректним для подальшого розвитку країни. І, відповідно, нас це дуже сильно непокоїть. Ми вважаємо, що ці люди не є і не повинні бути членами нашої фракції", - сказав він.

При цьому Власенко зазначив, що "вигнати ми нікого ні звідки не можемо": "Ми прийняли ту юридичну форму, яку прийняли. Ми провели перереєстрацію і певна кількість депутатів підтвердила свою участь у фракції, під час перебування фракції в опозиції".

На запитання, що заважає БЮТ зробити 26 депутатів, які не подали заяв на перереєстрацію, позафракційними він заявив: "Ми вчинимо всі ті дії, які будемо вважати за потрібне щодо цих людей. Ми не хотіли, якихось дій скерованих на щось".

Власенко також зазначив, що депутати Володимир Пилипенко, Валерій Писаренко і Святослав Олійник, які входять до так званої групи Андрія Портнова, заяв на перереєстрацію не подавали: "Це інформація більш особистісного характеру, ніж офіційна. Вони не подавали заяв".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування