Ющенко не збирається поступатися місцем Наливайченку

Понеділок, 14 червня 2010, 17:13
 

Партія "Наша Україна" не змінюватиме свого лідера Віктора Ющенка.

Про це заявила речник Ющенка Ірина Ванникова, передає УНІАН.

"Віктор Андрійович був, є і залишиться лідером партії. І це доконаний факт", - наголосила вона.

Ванникова підкреслила, що все інше є лише нічим не підтвердженими чутками, в тому числі й інформація про те, що партію нібито може очолити екс-керівник СБУ Валентин Наливайченко.

Водночас, за її словами, Ющенко дуже цінує свою команду, яка працювала з ним раніше, і зацікавлений у тому, щоб вона брала активну участь у розбудові партії.

Так само лідер "Нашої України" зацікавлений в залучені до процесу оновлення партії громадських рухів, молодіжних організацій, додала Ванникова.

У свою чергу, Наливайченко заявив, що "ситуація в партії "Наша Україна" стосується лише членів партії та її керівництва", повідомляє прес-служба громадської ініціативи "Оновлення країни".

"Моя принципова позиція - я чутки не коментую...Зрозуміло, що це або чутка, або інтрига. І те, і те мені нецікаво", - наголосив він.

При цьому Наливайченко зазначив: "Разом з тим, я і наша громадська ініціатива відкриті до співпраці та об'єднання всіх здорових патріотичних сил задля оновлення країни".

"Формат цього об'єднання є предметом відкритих обговорень та дискусій, до яких я закликаю всі політичні сили, котрі ставлять собі за мету захист суверенітету та демократичних цінностей в Україні", - сказав екс-глава СБУ.

Раніше газета "Дзеркало тижня" написала, що екс-голова СБУ Наливайченко найближчим часом може очолити партію "Наша Україна".