Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Львівські "регіонали" поспішили зректися скандального заступник міністра екології

Середа, 2 червня 2010, 19:22
Львівська обласна організація Партії регіонів заявила, що спійманий на хабарі заступник міністра не має до неї ніякого відношення.  

"Заступник міністра охорони навколишнього природного середовища Богдан Преснер, ще у 2008 році подав заяву на вихід з Партії регіонів, демонстративно здавши свій партійний квиток", - йдеться у повідомленні прес-служби Львівської облорганізації. 

В повідомленні також зазначено, що "не відповідає дійсності розповсюджена міністерством інформація про активну участь Преснера у виборчій кампанії президента на боці Партії регіонів".

"Виборчий штаб Януковича у Львові в період виборчої кампанії цей пан оминав стороною", - заявляють в облорганізації.

Крім того, львівські "регіонали" повідомили, що обласна партійна організація немає жодного відношення до призначення Преснера на посаду заступника міністра: "Думку обласної партійної організації з приводу  даного призначення ніхто не запитував".

"Просимо міністерство спростувати неправдиву інформацію, що наносить шкоду авторитету Львівської обласної партійної організації Партії регіонів", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, заступника міністра затримано під час одержання хабара в особливо великому розмірі. Сума хабара за сприяння в призначенні на посаду керівника обласного рівня складала 200 тисяч доларів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування